Massage

Total Avslappning i 90 min

Längtar du efter en stund med total avslappning då är denna behandling som gjord för dig. Denna behandling är inriktad på lugn avslappnande massage som börjar med att du först vilar på en spikmatta, därefter ger terapeuten en skön avkopplande helkroppsmassage. Efter massagen förlänger vi välmåendet med en ljusbehandling i det gröna ledljuset.

90 min | 995 kr

SPA Massage helkropp/halvkropp

SPA massage är en mjuk och mycket avstressande helkroppsmassage där man använder sig av olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar massagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden.

Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika ekologiska aromaoljor. Alla oljor innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan uppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Du kan även välja en helt naturell olja.

Du får lägga dig på en väl uppvärmd behandlingssäng och låta kroppen komma till ro. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg.

60 min | 795 kr

50 min | 695 kr

30 min | 495 kr

Massage Rygg & nacke

Massage med ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

40 min | 525 kr

30 min | 425 kr

Massage Helkropp

Svensk Klassisk Massage med ekologisk massageolja som löser upp spänningar i rygg och nacke och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

60 min | 695 kr

Gravidmassage

Helkroppsmassage för dig som är gravid. Har du passerat vecka 16 är du välkommen på denna massage som utförs med den underbara massage oljan Lovely Mother Body Oil från Maria Åkerberg som innehåller hälsofrämjande eteriska oljor för blivande mammor. Massage har har en lugnande effekt på nervsystemet.

60 min | 795 kr

Hotstone massage

Hotstone Massage för hela kroppen. Du får en en härlig massage med varma lavastenar och aromaolja. Detta är en lyxigt lång behandling, passar bra för dig med värk i leder och muskler. Vi anpassar aromaoljan efter ditt behov.

80 min | 995 kr