Kroppsbehandlingar

Aromainpackning

MARIA ÅKERBERG

Mjukgörande behandling för hela kroppen. Kroppspeeling, inpackning och ansiktskur ingår i denna behandling. Produkter väljer vi ut efter hudtyp.

60 min | 895 kr

Nillas Salong Mini Lyx

Vardagslyx på 60 min. Behandlingen börjar med en skön ryggmassage med aromaoljor, därefter en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask. Avslutas med en härlig ansiktsmassage.

60 min | 795 kr

Nillas Salong Lyx Behandling

Lyxigt lång avslappnande behandling som börjar med en helkroppsmassage med en aromaolja som du väljer tillsammans med terapeuten. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, formning och färgning av fransar & bryn, ansiktsmask och avslutas med en ansiktsmassage.

100 min | 1395 kr

Papaya Body Dream

MARIA ÅKERBERG

Lugnande och mjukgörande kroppsinpackning som börjar med en inpackning i härliga papaya bodybalm, därefter en peeling Body Scrub. Under inpackningen ges en ansiktskur. Behandlingen tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Förbättrar mikrocirkulationen.

60 min | 895 kr

Kroppspeeling – För Kropp & Ansikte

Kroppspeeling av hela kroppen och även ansiktet. Applikation av bodylotion. Applikation av ansiktskräm. En lyxig behandling där huden får bli av med gamla hudceller. Lämnar huden mjuk och len.

50 min | 695 kr

Spray Tan

TANCAN

Tänk på att ha mörka lösa plagg att sätta på dig efter solduschen. Dagen innan du kommer till oss är det bra om du duschar och peelar kroppen. Komihåg att inte använda bodylotion innan du kommer till oss. Med TanCan får du en naturligt solkysst hudton, berikad med vårdande ingredienser och de lyxigaste ingredienserna för att din hud skall bli jämnt naturligt solbrun.

Aloe Vera & Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom serien. Aloe Veran återfuktar samtidigt som Vitt te skyddar huden och låter den bibehålla sin elasticitet. DHA & Erythrulose är två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.

20 min | 395 kr