Kroppsbehandlingar

Stone Crop Vitality Spa Treatment

ÉMINENCE ORGANIC

Din upplevelse börjar med en uppfriskande, mineralrik kroppskrubb av råsocker och bergsalt som avlägsnar döda hudceller och återupplivar huden och stimulerar cirkulationen. Det följs av en intensivt återfuktande kroppsinpackning med lätt detoxeffekt. När du ligger inpackad ges en ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage allt i Stone Crop produkter för bästa effekt. Sedan får du koppla av i en välgörande massage i mjukgörande olja som består av Stone Crop och arnica som gör huden silkeslen och lindrar trötta muskler. Behandlingen avslutas med applicering av Contouring cream som har en spänstgivande effekt.

90 min | 1195 kr

Chocolate Truffle Body Wrap

ÉMINENCE ORGANIC

Underbar kroppsbehandling med choklad. Behandlingen börjar med en skalpmassage, därefter en sockerskrubb av hela kroppen. Efter skrubb appliceras Chocolate Truffle i en härlig inpackning av kroppen. Under tiden du ligger i inpackningen gör vi en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask med massage i chokladmousse. Avslutas med en dusch och applicering av body lotion.

Effekt: återfuktar och berikar huden med näringsämnen, minimerar rynkor. Ger spänst och fukt. Är lugnande och avslappnande. Innehåller massor av antioxidanter.

70 min | 895 kr

Divine Chocolate Truffle Body Wrap & Massage

ÉMINENCE ORGANIC

Lång och lyxig behandling som börjar med en skalpmassage, därefter en kroppspeeling som efterföljs av en ryggmassage. Efter massagen appliceras Chocolate Truffle Body Wrap och du sveps in i en skön inpacking. Under inpackning får du en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, applicering av chokladmasken och ansiktsmassage. Nu följer dusch och applicering av body lotion.

Effekt: återfuktar och berikar huden med näringsämnen, minimerar rynkor. Ger spänst och fukt. Är lugnande och avslappnande. Innehåller massor av antioxidanter.

90 min | 1195 kr

Herbal Cellulite Treatment

ÉMINENCE ORGANIC

Detoxande, slimmande och stimulerande kroppsinpackning i tre steg. Behandlingen börjar med torrborstning av huden, därefter en applicering av Herbal Cellulite Treatment gel, ovanpå läggs ett lager av Herbal Mud, medan kroppsinpackningen verkar utförs en skalpmassage. Avslutas med applicering värmande chili lotion. Rekommenderas som en kurbehandling.

70 min | 895 kr

Aromainpackning

MARIA ÅKERBERG

Mjukgörande behandling för hela kroppen. Kroppspeeling, inpackning och ansiktskur ingår i denna behandling. Produkter väljer vi ut efter hudtyp.

70 min | 895 kr

Nillas Salong Mini Lyx

Vardagslyx på 60 min. Behandlingen börjar med en skön ryggmassage med aromaoljor, därefter en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask. Avslutas med en härlig ansiktsmassage.

60 min | 795 kr

Nillas Salong Lyx Behandling

Lyxigt lång avslappnande behandling som börjar med en helkroppsmassage med en aromaolja som du väljer tillsammans med terapeuten. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, formning och färgning av fransar & bryn, ansiktsmask och avslutas med en ansiktsmassage.

100 min | 1395 kr

Papaya Body Dream

MARIA ÅKERBERG

Lugnande och mjukgörande kroppsinpackning som börjar med en inpackning i härliga papaya bodybalm, därefter en peeling Body Scrub. Under inpackningen ges en ansiktskur. Behandlingen tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Förbättrar mikrocirkulationen.

70 min | 895 kr

Kroppspeeling – För Kropp & Ansikte

Kroppspeeling av hela kroppen och även ansiktet. Applikation av bodylotion. Applikation av ansiktskräm. En lyxig behandling där huden får bli av med gamla hudceller. Lämnar huden mjuk och len.

50 min | 695 kr

Spray Tan

TANCAN

Tänk på att ha mörka lösa plagg att sätta på dig efter solduschen. Dagen innan du kommer till oss är det bra om du duschar och peelar kroppen. Komihåg att inte använda bodylotion innan du kommer till oss. Med TanCan får du en naturligt solkysst hudton, berikad med vårdande ingredienser och de lyxigaste ingredienserna för att din hud skall bli jämnt naturligt solbrun.

Aloe Vera & Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom serien. Aloe Veran återfuktar samtidigt som Vitt te skyddar huden och låter den bibehålla sin elasticitet. DHA & Erythrulose är två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.

20 min | 395 kr