Kroppsbehandlingar

Stone Crop Vitality Spa Treatment

Din upplevelse börjar med en uppfriskande, mineralrik kroppskrubb av råsocker och bergsalt som avlägsnar döda hudceller och återupplivar huden och stimulerar cirkulationen.

Det följs av en intensivt återfuktande kroppsinpackning med lätt detoxeffekt. När du ligger inpackad ges en ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage allt i Stone Crop produkter för bästa effekt.

Sedan får du koppla av i en välgörande massage i mjukgörande olja som består av Stone Crop och arnica som gör huden silkeslen och lindrar trötta muskler.

Behandlingen avslutas med applicering av Contouring cream som har en spänstgivande effekt.

90 min, 1195 kr
Bokadirekt

Chocolate Truffle Body Wrap

Underbar kroppsbehandling med choklad. Behandlingen börjar med en skalpmassage, därefter en sockerskrubb av hela kroppen.

Efter skrubb appliceras Chocolate Truffle i en härlig inpackning av kroppen. Under tiden du ligger i inpackningen gör vi en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask med massage i chokladmousse.

Avslutas med en dusch och applicering av body lotion.

Effekt: återfuktar och berikar huden med näringsämnen, minimerar rynkor. Ger spänst och fukt. Är lugnande och avslappnande. Innehåller massor av antioxidanter.

70 min, 895 kr
Bokadirekt

Divine Chocolate Body Wrap & Massage

Lång och lyxig behandling som börjar med en skalpmassage, därefter en kroppspeeling och inpackning i Chocolate Truffle Body Wrap.

Under inpackning får du en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, applicering av chokladmasken och ansiktsmassage. Nu följer dusch och applicering av Apricot Oil och en ryggmassage.

90 min, 1195 kr
Bokadirekt

Detox Herbal Cellulite Treatment

Detoxande, slimmande och stimulerande kroppsinpackning i tre steg.

Behandlingen börjar med torrborstning av huden, därefter en applicering av Herbal Cellulite Treatment gel, ovanpå läggs ett lager av Herbal Mud, medan kroppsinpackningen verkar utförs en skalpmassage.

Avslutas med applicering värmande chili lotion.

Rekommenderas som en kurbehandling.

70 min, 895 kr
Bokadirekt

Nillas Mini Lyx

Vardagslyx på 60 min. Behandlingen börjar med en skön ryggmassage med aromaoljor, därefter en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask.

Avslutas med en härlig ansiktsmassage.

60 min, 795 kr
Bokadirekt

Nillas Lyxbehandling Ansikte & Massage

Lyxigt lång avslappnande behandling som börjar med en helkroppsmassage med en aromaolja som du väljer tillsammans med terapeuten.

Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, formning och färgning av fransar & bryn, ansiktsmask och avslutas med en ansiktsmassage.

100 min, 1395 kr
Bokadirekt

SprayTan Helkropp

Tänk på att ha mörka LÖSA plagg att sätta på dig efter solduschen. Vänta med att duscha i 6 tim, undvik att träna och svettas efter din behandling. Dagen innan du kommer till oss är det bra om du duschar och peelar kroppen. Komihåg att inte använda bodylotion innan du kommer till oss.

Med TanCan får du en naturligt solkysst hudton, berikad med vårdande ingredienser och de lyxigaste ingredienserna för att din hud skall bli jämnt naturligt solbrun.

Aloe Vera & Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom serien. Aloe Veran återfuktar samtidigt som Vitt te skyddar huden och låter den bibehålla sin elasticitet.
DHA & Erythrulose är två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.

20 min, 395 kr
Bokadirekt