Ansiktsbehandlingar

Berry Beautiful – Erbjudande September!

En härlig kortare ansiktsbehandling BERRY BEAUTIFUL med produkter från ÉMINENCE ORGANICS. Den innehåller rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande produkter. Produkterna innehåller jordgubbar och rabarber med naturlig hyaluronsyra.

30 min | 425 kr

Eminence unika peel behandlingar – ger snabba & synliga resultat.

Advanced Acne Peel Treatment

ÉMINENCE ORGANICS

En djupgående professionell peeling mot akne, oren och fet hud som ger maximalt resultat. Peelingen exfolierar, djuprengör och förfinar porerna samt motverkar akne och balanserar fet hud.

Behandlingen dämpar rodnad och jämnar ut hudtonen. Du får ett omedelbart resultat av en synligt förbättrad hud som är klar och fräsch med fin lyster.

40 min | 795 kr

AHA Fruit Pulp Treatment

ÉMINENCE ORGANICS

En kemisk ekologisk peeling som ger omedelbart resultat med en långvarig effekt. Behandlingen stimulerar cellförnyelsen, ger en kraftfull exfoliering av huden. Den minimerar linjer och förbättrar spänsten i din hud.

Bokas med fördel som en kur var fjärde vecka som en kur på 4 ggr.

40 min | Pris 795 kr

Perfecting AHA Yam & Pumpkin Deep Peel

ÉMINENCE ORGANICS

Djupgående organisk AHA/BHA-syrepeeling med enzymer ger ett organiskt ansiktslyft. Denna kraftfulla resultatinriktade organiska peel med både AHA/BHA-syror och enzymer är djupgående och effektiv. Den löser upp gamla hudceller, förbättrar hudstrukturen och stimulerar cellförnyelsen. Efter peeling appliceras en organisk hyaluronsyremask som plumpar upp huden så att linjer och rynkor minimeras. Porerna dras samman, hudtonen jämnas ut och din hud får ett naturligt lyft. Kan göras i kur.

40 min | Pris 795 kr

Artic Berry Illuminating Peel

ÉMINENCE ORGANICS

Effektiv kemisk 3 stegs peel- och peptidbehandling baserad på växter och bär som exfolierar och verkar anti-age. Passar alla hudtyper även känslig, rosacea och acne.

Ger omedelbart resultat. En ny, innovativ peeling- och peptid-behandling i tre steg, baserad på arktiska växter och bär, enzymer och olika AHA-syror som tillsammans ger en kraftfull exfoliering som motverkar fina linjer och rynkor, dålig spänst, hyperpigmentering och acne.

Huden får en fantastisk lyster och blir omedelbart klarare, fastare och mjukare. Vi rekommenderar en kur på 4 ggr.

Tillägg:
– Wild Plum Eye Opener – Pigga ögon igen. Pris 95 kr
– Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age – Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr

40 min | 795 kr

Mangosteen Glow Treatment

ÉMINENCE ORGANICS

Ta farväl av glåmig, trött och livlös hud med den nya professionella peelen Mangosteen Lactic Pro Peel och produkterna i den nya superserien från Éminence!

Superfrukten mangosteen är känd som drottningen av frukter – fullproppad med antioxidanter och den har även antiinflammatoriska egenskaper.

Tillsammans med det unika mjölksyrekomplexet får din hud en kunglig behandling som skonsamt exfolierar huden, avlägsnar döda hudceller, minskar stora porer, förbättrar hudtonen och ger huden en fantastisk glow.

Resultatet blir en klar, slät hud full av lyster.

Med Mangosteen Lactic Acid Collection behöver du varken primer eller filter – låt huden stråla av denna naturliga supertrio! Behandlingen passar alla hudtyper.

40 min | 795 kr

Djuprengörande och Klassiska Ansiktsbehandlingar hittar du nedan.

Djuprengörande Ansiktsbehandling

MARIA ÅKERBERG

En klassisk ansiktsbehandling med djuprengöring. Dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning och ansiktsmask.
Avslutas med massage om tid finns.

60 min | 795 kr

Ansiktsbehandling Klassisk

MARIA ÅKERBERG

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, ansiktsmassage. Produkterna som används anpassas efter din hudtyp.

70 min | 895 kr

Ansiktsbehandling Klassisk

ÉMINENCE ORGANICS

Välkomstritual, rengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, serum, ansiktsmassage. Produkterna anpassas efter din hudtyp.

70 min | 895 kr

Ansiktskurer och andra korta behandlingar.

MARIA ÅKERBERG

Du väljer tillsammans med terapeuten vilken kur som passar dig bäst. Du kan även välja att bara ta en behandling men vi rekommenderar en kur på 5 ggr. Köp hela kuren och betala bara för 4 behandlingar.

AHA – Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker kollagenfibrerna. Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.

Anti-rouge – Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea.

Clearing – En inflammationshämmande behandling passar vid acne. Huden får inte utsättas för sol 24 före eller efter behandlingen.

C-Vitamin – Förebygger hudens åldrande. Förbättrar hudens lyster och spänst. Passar alla hudtyper utom citrusallergiker. En energikick för trött hud.

40 min | 695 kr

Organic Anti-ageing Treatment – Facelift massage

ME ANIMA

En facelift massage i ca 60 min med ekologisk aromaolja. Rengöring, peeling, akupressurmassage. Vi rekommenderar att ta denna massage 1 gång per månad för att hålla ett fint resultat. Vill du göra en kur 1 gång per vecka i 6 veckor bjuder vi på en behandling, gäller vid betalning av 5 st vid första tillfället. Alternativt köp 5 behandlingar så får du en ansiktsolja på köpet.

60 min | 795 kr

MARIA ÅKERBERG UNIKA ANSIKTSBEHANDLING

MED STAMCELLER FRÅN ROSENROT.

Pure Cell Treatment

MARIA ÅKERBERG

En unik ansiktsbehandling som ger direkt vitalitet till din hud. Behandlingen passar alla hudtyper och ger omedelbara resultat. Maria Åkerberg är först på marknaden att kunna erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller. Antioxidanter och vitaminer i levande form. Inkapslat i dess naturliga cellmembran.

70 min | 1595 kr

Ansiktsbehandlingar med apparatur.

GENO-LED Ljusbehandling

Low Level LED Therapy är en innovativ ljusbehandlingsapparat som behandlar komplicerade hudproblem med LED-ljus. Den stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem genom bestrålning med olika våglängder. Fördelarna med denna behandling är, snabba resultat, ingen återhämtningstid eller biverkningar efter behandlingen. effektiv för olika typer av hudproblem. Vi behandlar med rött, blått, gult och grönt ljus.

30 min | 495 kr

Microcurrent Lift & Tone Treatment – Nyhet!

NuFACE

En innovativ high tech behandling som ger ansiktet och ögonområdet ett omedelbart lyft med tydligt resultat. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur återuppbygger ansiktets muskler, ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen och ger ögonbrynen ett litet lyft. I denna aktiva, avkopplande behandling ingår rengöring, peeling, återfuktande ansiktsmask och behandling med microströmsapparatur. Din hud kommer att bli fastare, jämnare och stråla av ny lyster.

Vad är mikroström? Mikroström är en typ av lågfrekvent ström som mäts i mikroampere. Den efterliknar kroppens naturliga cellulära energi och återställer de normala frekvenserna i musklerna. Mikroströmen stimulerar och åreuppbygger ansiktets samt halsens muskler utan kontraktion. NuFACE är fitness för ditt ansikte och det enklaste träningspasset du kommer att göra. Precis som vid träning av kroppens muskler så krävs fortsatt användning med NuFACE för att bibehålla resultatet. Vi säljer även apparaturen till hemmabruk – beställ här.

50 min | 995 kr

Microcurrent Quick Lift Treatment – Nyhet!

NuFACE

En snabbverkande quick fix behandling som ger ansikte, hals och ögonområdet ett omeldebart lyft. NuFACE avancerade mikroströmsapparatur ger huden ny spänst samt förbättrar ansiktskonturen och ger ögonbrynen ett litet lyft.

Här ingår rengöring, behandling med mikroströmsapparatur och avslutande creme.

Vad är mikroström? Mikroström är en typ av lågfrekvent ström som mäts i mikroampere. Den efterliknar kroppens naturliga cellulära energi och återställer de normala frekvenserna i musklerna. Mikroströmen stimulerar och åreuppbygger ansiktets samt halsens muskler utan kontraktion. NuFACE är fitness för ditt ansikte och det enklaste träningspasset du kommer att göra. Precis som vid träning av kroppens muskler så krävs fortsatt användning med NuFACE för att bibehålla resultatet. Vi säljer även apparaturen till hemmabruk, beställ här.

30 min | 695 kr