Ansiktsbehandlingar

Arctic Berry Illuminating Peel – Månadens Behandling 20% Rabatt

ÉMINENCE ORGANICS
Effektiv kemisk 3 stegs peel- och peptidbehandling baserad på växter och bär som exfolierar och verkar anti-age. Passar alla hudtyper även känslig, rosacea och acne. Ger omeldelbart resultat.

En ny, innovativ peeling- och peptid-behandling i tre steg, baserad på arktiska växter och bär, enzymer och olika AHA-syror som tillsammans ger en kraftfull exfoliering som motverkar fina linjer och rynkor, dålig spänst, hyperpigmentering och acne. Huden får en fantastisk lyster och blir omedelbart klarare, fastare och mjukare.

40 min | 795 kr

Pure Forest De Stress Treatment

ÉMINENCE ORGANICS

En Ansiktskbehandling som renar, syresätter och balanserar din hud.

Produkterna i Pure Forest Collection är inspirerad av den japanska traditionen Shinrin-yoku som betyder skogsbad. Den är förankrad i filosofin om att fördjupa sig i naturen där man kan stärka sin hälsa och välbefinnande.

Produkterna innehåller endast ingredienser från naturen och bygger på tre av naturens mest kraftfulla ingredienser som björkvatten, snösvamp och lackticka som avgiftar, reparerar och lugnar huden.

Resultatet – en ren, återfuktad, strålande hud i perfekt balans.

Behandlingen på 30 min kan med fördel göras som en kurbehandling var fjärde vecka.

Erbjudande vid kur gå 4 ggr så bjuder vi på den 5e behandlingen.

30 min | 695 kr

60 min | 895 kr

Ansiktsbehandling Klassisk

MARIA ÅKERBERG

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, ansiktsmassage. Produkterna som används anpassas efter din hudtyp.

70 min | 895 kr

Ansiktsbehandling Klassisk

ÉMINENCE ORGANICS

Välkomstritual, rengöring, hudanalys, peeling, portömning vid behov, ansiktsmask, serum, ansiktsmassage. Produkterna anpassas efter din hudtyp.

70 min | 895 kr

Tonårsbehandling Acne / Djuprengörande

Det bästa är att göra den här behandlingen som en Kur på minst 4 ggr. Förslagsvis 1 gång per månad.

40 min | 495 kr

Chocolate Dream – Mini Facial

En härlig ansiktsbehandling för chokladälskare med produkter från ÉMINENCE ORGANICS. Den innehåller rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande produkter. Lämnar din hud med strålande lyster.

30 min | 525 kr

Berry Beautiful – Mini Facial

ÉMINENCE ORGANICS

En härlig kortare ansiktsbehandling BERRY BEAUTIFUL med produkter från ÉMINENCE ORGANICS. Den innehåller rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande produkter. Produkterna innehåller jordgubbar och rabarber med naturlig hyaluronsyra.

30 min | 525 kr

Éminence unika peel behandlingar – ger snabba & synliga resultat.

Arctic Berry Illuminating Peel

Éminence Organic Skin Care

Effektiv kemisk 3 stegs peel- och peptidbehandling baserad på växter och bär som exfolierar och verkar anti-age. Passar alla hudtyper även känslig, rosacea och acne. Ger omeldelbart resultat.

En ny, innovativ peeling- och peptid-behandling i tre steg, baserad på arktiska växter och bär, enzymer och olika AHA-syror som tillsammans ger en kraftfull exfoliering som motverkar fina linjer och rynkor, dålig spänst, hyperpigmentering och acne. Huden får en fantastisk lyster och blir omedelbart klarare, fastare och mjukare.

Vi rekommenderar en kur på 4 ggr. Det vill säga 1 gång per månad.

Tillägg:
– Wild Plum Eye Opener – Pigga ögon igen. Pris 95 kr
– Citrus Lip Treatment Plump & Anti-age – Fylliga läppar på ett kick. Pris 95 kr
Lägg till båda till priset av 150 kr

40 min | 795 kr

AHA Fruit Pulp Treatment

ÉMINENCE ORGANICS

En kemisk ekologisk peeling som ger omedelbart resultat med en långvarig effekt. Behandlingen stimulerar cellförnyelsen, ger en kraftfull exfoliering av huden. Den minimerar linjer och förbättrar spänsten i din hud.

Bokas med fördel som en kur var fjärde vecka som en kur på 4 ggr.

40 min | 795 kr

Mangosteen Glow Treatment

ÉMINENCE ORGANICS

Ta farväl av glåmig, trött och livlös hud med den nya professionella peelen Mangosteen Lactic Pro Peel och produkterna i den nya superserien från Éminence!

Superfrukten mangosteen är känd som drottningen av frukter – fullproppad med antioxidanter och den har även antiinflammatoriska egenskaper.

Tillsammans med det unika mjölksyrekomplexet får din hud en kunglig behandling som skonsamt exfolierar huden, avlägsnar döda hudceller, minskar stora porer, förbättrar hudtonen och ger huden en fantastisk glow.

Resultatet blir en klar, slät hud full av lyster.

Med Mangosteen Lactic Acid Collection behöver du varken primer eller filter – låt huden stråla av denna naturliga supertrio! Behandlingen passar alla hudtyper.

40 min | 795 kr

Djuprengörande och Klassiska Ansiktsbehandlingar hittar du nedan.

Djuprengörande Ansiktsbehandling

MARIA ÅKERBERG

En klassisk ansiktsbehandling med djuprengöring. Dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning och ansiktsmask.
Avslutas med massage om tid finns.

60 min | 795 kr

 

Ansiktskurer och andra korta behandlingar.

MARIA ÅKERBERG

Du väljer tillsammans med terapeuten vilken kur som passar dig bäst. Du kan även välja att bara ta en behandling men vi rekommenderar en kur på 5 ggr. Köp hela kuren och betala bara för 4 behandlingar.

AHA – Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Stärker kollagenfibrerna. Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.

Anti-rouge – Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea.

Clearing – En inflammationshämmande behandling passar vid acne. Huden får inte utsättas för sol 24 före eller efter behandlingen.

C-Vitamin – Förebygger hudens åldrande. Förbättrar hudens lyster och spänst. Passar alla hudtyper utom citrusallergiker. En energikick för trött hud.

40 min | 695 kr

Organic Anti-ageing Treatment – Facelift massage

ME ANIMA

En facelift massage i ca 60 min med ekologisk aromaolja. Rengöring, peeling, akupressurmassage. Vi rekommenderar att ta denna massage 1 gång per månad för att hålla ett fint resultat. Vill du göra en kur 1 gång per vecka i 6 veckor bjuder vi på en behandling, gäller vid betalning av 5 st vid första tillfället. Alternativt köp 5 behandlingar så får du en ansiktsolja på köpet.

60 min | 795 kr

Pure Cell Treatment

MARIA ÅKERBERG

En unik ansiktsbehandling som ger direkt vitalitet till din hud. Behandlingen passar alla hudtyper och ger omedelbara resultat. Maria Åkerberg är först på marknaden att kunna erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller. Antioxidanter och vitaminer i levande form. Inkapslat i dess naturliga cellmembran.

70 min | 1595 kr

Ansiktsbehandlingar med apparatur.

GENO-LED Ljusbehandling

Low Level LED Therapy är en innovativ ljusbehandlingsapparat som behandlar komplicerade hudproblem med LED-ljus. Den stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem genom bestrålning med olika våglängder. Fördelarna med denna behandling är, snabba resultat, ingen återhämtningstid eller biverkningar efter behandlingen. effektiv för olika typer av hudproblem. Vi behandlar med rött, blått, gult och grönt ljus.

30 min | 495 kr

Djuprengörande peel behandling

I denna behandling ingår rengöring, peeling med Dermapeel. Därefter en djuprengörande ansiktsmask. Vi avslutar med att slussa in passande serum med Dermapeelens jontophores funktion.

Peeling

Den kraftfulla ultraljudsvibrationen på 30 kHz avlägsnar döda hudceller, talg, smuts och rester från makeup samtidigt som den löser upp orenheter i porerna. Ny frisk hud tas fram och huden förbereds för bättre absorption av efterföljande produkter. Den förbättrar effekten av behandling såsom microneedling som följer efter ultraljudsexfoliering med DermaPeel.

Jontophores

Jontophores är en teknik där man använder sig av elektriska laddningar för en bättre absorption av hudvårdsprodukter. Den negativa laddning som skapas av DermaPeels blad hjälper vätska från hudvårdsprodukter att tränga djupare ner i huden.

50 min | 695 kr

Läs om hudens skyddsbarriär på Éminence Organics