En SPA salong med ekologisk hudvård & massage

Ekologiska produkter är en självklarhet för oss.


Vi använder ekologiska produkter i våra behandlingar. Vi är stolta att arbeta med märken som MARIA ÅKERBERG, ÉMINENCE ORGANICS, MARINA MIRACLE, ME ANIMA, INIKA COSMETICS, GENOSYS, DR SANNAS HÄLSOPRODUKTER. Alla produkter finns till försäljning i vår butik och vår webshop.


Maria Åkerberg

Ett svensktillverkat hudvårdsmärke. Med rena, genuina, svensktillvekade produkter vill MARIA ÅKERBERG vara en del i resan mot det hållbara samhället. Produkterna tillverkas av naturliga, ekologiska ingredienser av bästa kvalitet. Tillverkningen sker i Frillesås i Halland. Varje produkt har ett huvudsyfte men också flera användningsområden. Deepskin Organics är ett unikt koncept inom hudvård. Deepskin är ett signum som garanterar att produkten fungerar djupt ner i huden och ger all näring den behöver. Organics står för att enbart naturliga och ekologiska råvaror används i tillverkningen.


Marina Miracle

Marina Miracle är ett norskt lyxigt varumärke med 100% naturliga ingredienser och världsunik formula för den som uppskattar effektiv ansiktsvård av mycket hög kvalité. Allt innehåll är utvalt med omsorg och har full spårbarhet. Här kombineras nordiska ingredienser så som tranbär och blåbär med exotiska växter som amaranth, avokado och pärlemo. Produkterna innehåller både Ecocert och Debio-certifierade ingredienser. Marina Miracle startades av Marina Engervik som själv lidit av svåra atopiska eksem och acne. När inget riktigt hjälpte henne tog hon saken i egna händer och så kom den omtalade "mirakeloljan" till. En blandning av fina vegetabiliska oljor och extrakt från olika örter gav Marina den hy hon alltid hade önskat sig.


Éminence Organics

Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Med Éminence erbjuder vi våra kunder den allra bästa hudvården med allt från effektiva AHA-syrapeelingar till skräddarsydda ansikts- och kroppsbehandlingar för alla olika hudtyper.


Me Anima

Me Animas oljor tillverkas i Sverige och består av noga utvalda ekologiska ingredienser. Hudvårdsoljornas ingredienserna är en viktig del i vårt koncept. Det vi applicerar på huden och påverkar vår kropp, hälsa och natur. Det är ett helhetsperspektiv. Oljorna utvinns ur växtdelar och är så koncentrerade att de behöver drygas ut. Därför blandas de med vegetabiliska oljor för att skapa en aromaolja som är perfekt för hudvård och massage. Alla oljornas ingredienser finner du under produktens beskrivning. Vi använder oljorna i alla våra massagebehandlingar.


INIKA Cosmetics

INIKA är ett förstklassigt Ekologiskt Certifierat Makeupmärke från Australien, som inte kompromissar med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten på produkterna. Produkterna består av rena mineraler och ingredienser som är Ekologiskt Certifierade, Vegan- och Halal Certifierade. Du kan vara helt trygg när du använder INIKA, eftersom de är fria från skadliga syntetiska kemikalier och tillsatser.  Välj INIKA och välj 100 % naturligt vacker hud.


Genosys Microneedling

Microneedling är en unik behandlingsmetod. Man använder sig av mikronålar som en fysiologisk stimulans för att utnyttja hudens inneboende förmåga till självläkning och självförnyelse. Mikronålarna skapar transportkanaler när de penetrerar huden. Dessa mikrokanaler ökar absorptionen av de bioaktiva substanser som vi väljer att tillföra.


Dr Sannas Hälsoproukter

Sanna Ehdin, PhD, var först i Sverige med att sätta fokus på vår naturliga självläkning när hennes bok DEN SJÄLVLÄKANDE MÄNNISKAN kom ut år 1999. Den blev en internationell succé med över 400 000 sålda exemplar i tio länder och hon har sedan dess skrivit 15 böcker om självläkning, kost, helhetshälsa och livsstilsändringar.  Dr Sannas Hälsosåpa är en populär produkt som används till bad och dusch. Dr Sannas soldryck med näringsrika och livsstärkande örter och växter som använts inom folkmedicinen sedan urminnes tider för att stärka hälsan och det friska.


Klinta & Co

Massageljus och hudvård hos Klinta Sedan vi började med tillverkningen av Klinta & Hudvård har vårt mål alltid varit att skapa högkvalitativa, miljövänliga och naturliga massageljus som dessutom har egenskaper likt doftljus med ingredienser som är både hållbara och snälla mot naturen. Att kunna tända och njuta av ett bra, väldoftande och prisvärt ljus med gott samvete är en vardagslyx som alla kan unna sig, utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa – tvärtom, lovar vi påstå. Och att använda hudvårdsprodukter som inte innehåller färgämnen och bensin, som inte testats på djur och som handgjorts i vår del av världen känns naturligt men likväl ovanligt. Vi gör vårt yttersta för att våra medvetna kunder ska vara nöjda. Vi letar över stock och under sten efter produkter som uppfyller alla kriterier som dagens ljus och hudvård bör uppfylla, så att du istället kan spendera din dyrbara tid på något trevligare. Tack för att du väljer Klinta!