En SPA salong med ekologisk hudvård & massage


Coconut Dream - Erbjudande Februari

Dröm dig bort till varmare breddgrader och skäm bort huden med näringsrik kokosolja – superingrediensen som är det hudvårdsmåste året om! Kokosolja återfuktar och mjukgör huden men är även känd för sina positiva effekter på olika hudproblem. Oljan har en antiinflammatorisk effekt och är oumbärlig för dig eksem, psoriasis, dermatit, rosacea och verkar även lindrande på hud med akne.

Tid 60 min | Pris 695 kr ( ord. pris 795 kr )Aromainpackning Lyx

En lyxigt lång behandling där vi börjar med en härlig kroppspeeling, därefter följer kroppsinpackning med bodybalm. Under inpackningen gör terapeuten en Ansiktskur mini med ansiktsmassage. Avslutas med en härlig helkroppsmassage.

Tid 110 min | Pris 1100 krNillas Salong Lyx Behandling

Lyxigt lång avslappnande behandling som börjar med en helkroppsmassage med en aromaolja som du väljer tillsammans med terapeuten. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, formning och färgning av fransar & bryn, ansiktsmask och avslutas med en ansiktsmassage.

Tid 110 min | Pris 1200 krBlueBerry Bliss Body Wrap & FaceMassage

ÉMINENCE

Underbar blåbärsbehandling i tre steg med blåbärsscrub, inpackning och ansiktsmassage. Som en drömresa genom blåbärsskogen är denna föryngrande och spänstgivande kroppsbehandling som innefattar sockerscrub, blåbärsinpackning och ansiktsmassage i blåbärssufflé.

Tid 60 min | Pris 750 krMjuka fötter

En skön fotbehandling. Fotbad, peeling, inpackning och massage ingår. Obs! Ska ej förväxlas med medicinsk fotvård.

Tid 40 min | Pris 400 krAromainpackning

Helkroppsinpackning som börjar med en kroppspeeling därefter inpackning i kräm och olja anpassad just för dig. Under inpackningen får du en ansiktskur som avlutas med en skön ansiktsmassage. Denna behandling passar även till gravida.

Tid 60 min | Pris 750 krNillas Salong Mini Lyx

Vardagslyx varje dag. En timmes behandling med ryggmassage & ansiktskur med rengöring, peeling, mask. Avslutas med en skön ansiktsmassage.

Tid 60 min | Pris 650 krPapaya Body Dream

MARIA ÅKERBERG

Lugnande och mjukgörande kroppsinpackning som börjar med en inpackning i härliga papaya bodybalm, därefter en peeling Body Scrub. Under inpackningen ges en ansiktskur. Behandlingen tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Förbättrar mikrocirkulationen.

Tid 60 min | Pris 750 krKroppspeeling - För Kropp & Ansikte

Kroppspeeling av hela kroppen och även ansiktet. Applikation av bodylotion. Applikation av ansiktskräm. En lyxig behandling där huden får bli av med gamla hudceller. Lämnar huden mjuk och len.

Tid 50 min | Pris 550 krSpray Tan

TAN CAN

Tänk på att ha mörka lösa plagg att sätta på dig efter solduschen. Dagen innan du kommer till oss är det bra om du duschar och peelar kroppen. Komihåg att inte använda bodylotion innan du kommer till oss. Med TanCan får du en naturligt solkysst hudton, berikad med vårdande ingredienser och de lyxigaste ingredienserna för att din hud skall bli jämnt naturligt solbrun.

Aloe Vera & Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom serien. Aloe Veran återfuktar samtidigt som Vitt te skyddar huden och låter den bibehålla sin elasticitet. DHA & Erythrulose är två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.

Tid 20 min | Pris 350 kr